Donderdagavond 18 februari is onze online informatieavond. Er is gelegenheid om in contact te komen met een van onze X-tuur coaches, de X-tuurcoördinator en  de zorgcoördinator van X-tuur. Ouders/leerlingen en belangstellenden kunnen dan via TEAMS live inbellen tussen 18:30 tot 20:00 uur. In verband met de huidige avondklok stoppen wij exact om 20:00. Het zijn individuele gesprekken zodat iedereen de tijd krijgt om zijn/haar vragen te kunnen stellen. Het kan zijn dat de collega op het moment van bellen in gesprek is. Daarom kan het zijn dat u even in de lobby moet wachten voordat u wordt toegelaten.

Via de volgende links kunt u vragen stellen over:

Coaching: Els Konter: Coaching

Coaching: Elsemieke van Tiel: Coaching

Algemene vragen: Suzan van Eerdt: Algemeen

Algemene vragen: Gerben Koops: Algemeen

Zorg: Sandrina van der Velde: Zorg

Hoe werkt teams
Met uw mobiele telefoon (iPhone of Android)  instaleer de App Teams  klik op de juiste link   ga verder als gast.
Met uw laptop  App Teams niet nodig. Gebruik webbrowser Chrome of Microsoft Edge.
Heeft u Teams op uw laptop geïnstalleerd kunt u deze gewoon gebruiken.

Mocht uw nog vragen hebben die deze avond niet beantwoord zijn? Mail dan naar info@x-tuur.nl, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Vermeld duidelijk:

  • Naam
  • Naam leerling
  • Voor wie de vraag is (Keuze uit coach, coördinator, zorgcoördinator)
  • Wat uw vraag mis

Op woensdag 27 januari jl. hebben velen de online open dag  van X-tuur bezocht. De open dag film ‘X-tuur-journaal’ staat nog op onze website. (https://youtu.be/eJ7VLHIOn6E)

Tevens hebben wij een nieuwe film gemaakt, gericht op het gebouw en proberen we de leer- leefgemeenschap nog eens te benadrukken van X-tuur. https://www.youtube.com/watch?v=EBjh5MbwaTI&feature=emb_logo